Top

Tuinbeelden

Sokkel fundament 50 cm

Sokkel fundament 50 cm

€ 69,95
Kabouter 'F*ck you' | Tulpen

Kabouter 'F*ck you' | Tulpen

€ 29,95
Engeltje liggend

Engeltje liggend

€ 12,45
Engeltje

Engeltje

€ 8,95
Engeltjes biddend | Set van 2

Engeltjes biddend | Set van 2

€ 13,95
(niet meer leverbaar)
Koi karper

Koi karper

€ 18,45
(niet meer leverbaar)

Soms wil je net dat beetje extra toevoegen aan je tuin. Met de collectie tuinbeelden van Beeldenkado.nl geef jij je tuin precies dat! Waan je terug in de tijd met deze op de Renaissance geïnspireerde beelden. Engelen, goden en beelden van schattige kinderen zijn het toonbeeld voor onze collectie.


Uit de oude doos

De beelden uit deze categorie hebben een brocante uitstraling. Een absolute bestseller uit deze categorie is het beeld ‘David’. De meeste mensen kennen dit meesterwerk van groot kunstenaar Michelangelo wel, maar nu heb jij de kans om zelf dit fantastische beeld in je tuin te zetten. Let op: dit beeld is uiteraard een replica. Kenmerkend voor deze tuinbeelden is de natuurgetrouwheid. Geen abstracte figuren, maar mooie silhouetten en romantische details.


Mooi voor buiten én binnen

Dankzij het speciale Polyresin of Polystone materiaal zijn onze vintage tuinbeelden uitermate geschikt voor buiten. Door de speciale afwerking zijn ze regen- en vorstbestendig, waardoor je nog langer plezier kunt hebben van deze fantasie figuren. Behalve als buitendecoratie kun je de beelden uiteraard ook gezellig binnen neerzetten. Het is maar net wat je zelf het mooist vindt!

Kies een beeld voor jezelf of verwen iemand anders met een van deze schitterende tuinbeelden.