Top

Kabouters

Kabouters

Ze zijn gezellig, opvallend en een tikkeltje eigenwijs. Ik heb het natuurlijk over de vrolijke collectie kabouters van Stoobz! Deze gezellige wezentjes zijn er in veel verschillende kleuren en formaten. Afkomstig van het trendy merk Stoobz, dat bekend staat om zijn felle kleuren en strakke designs. Gemaakt van een combinatie van polystone en polyester en daarom geschikt voor binnen én buiten.

Voor als het even niet mee zit

Een opmerkelijk beeld uit de collectie is de ‘Fuck you’ kabouter. Deze kleine vriend steekt zijn middelvinger op naar alles en iedereen. Dit maakt dit beeld een grappig cadeau voor jezelf of een ander. Dit ondeugende exemplaar is er in veel verschillende kleuren, van goud tot knalroze. Durf jij het aan je tuin op te leuken met deze kabouter?

Groot en klein

Voor de daredevils is er het grote model kabouters dat een echte eyecatcher vormt voor je tuin of huis. Als je liever voor subtiel gaat is er een kleiner model, dat je makkelijk kwijt kunt zonder dat het prominent aanwezig is in je interieur. Welk model je ook kiest, je maakt je huis of tuin er een stuk gezelliger mee!

Wil je wel een opvallend Stoobz beeld, maar liever geen kabouter? Bekijk dan een van de andere categorieën en ontdek jouw opties!