Top

Stoobz beelden

Opvallende beelden van kabouters, fruit en fantasierijke dieren kenmerken de collectie Stoobz beelden. Dit trendy merk is te herkennen aan de hysterische kleuren en grappige designs. Deze vrolijke beelden hebben allemaal een ondeugend randje, maar zijn daarom des te leuker! Een echte eye-catcher dankzij het felle kleurgebruik en bijna niet meer weg te denken uit het assortiment van Beeldenkado.nl.

Stoute kabouters

Deze grappige wezentjes kennen we allemaal uit sprookjes en verhalen die we als kinderen vaak genoeg te horen hebben gekregen. Toch zijn de kabouters van Stoodz lang niet allemaal zo braaf als de verhalen ons vertellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kabouter die zijn middelvinger opsteekt naar alles en iedereen die hij tegenkomt. Je schoonmoeder schrik je er wel mee af, maar of de kraaien in je tuin er ook voor opzij zullen gaan blijft de vraag. Je huis ermee opleuken is in ieder geval een ding dat zeker is!

Grappig en opvallend

De interieurtrends van dit moment zijn allemaal erg opvallend. Stoobz beelden passen perfect binnen dit concept. Door verschillende formaten, tinten en materialen te gebruiken kun je makkelijk mix & matchen met deze beelden. Bovendien is er altijd wel een item dat goed past bij jouw interieur of tuin. Dat maakt deze beelden dan ook uitermate geschikt als cadeau.

Wacht dus niet langer en bekijk snel onze collectie Stoobz beelden. Klik op een van de subcategorieën en kom direct bij het beeld waar jij naar opzoek bent!