Top

Boerderijdieren

Hoe maak jij je tuin of huis extra gezellig? Met prachtige boerderijdieren natuurlijk! Deze natuurgetrouwe dieren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. In verschillende formaten van levensgroot tot een miniatuur versie is er voor elke tuin een passend beeld. Een uitgebreide selectie boerderijdieren vind je dan ook op Beeldenkado.nl.

Speciaal voor buiten

De boerderijbeelden die je hier vindt zijn allemaal uitermate geschikt voor buiten. Dankzij het speciale polyresin of polystone materiaal zijn de beesten vorst- en regenbestendig. Hierdoor heb je extra lang plezier van je aankoop. Behalve het voordeel dat deze dieren alle weersomstandigheden aankunnen, zijn de dieren ook levensecht dankzij de verfijnde details en prachtige kleurnuances.

Boerderijdieren als perfecte cadeau

De boerderijdieren zijn groot favoriet bij de kleintjes, maar ook voor de volwassen dierenliefhebbers is een schitterend beeld geliefd. Dus heb je geen idee wat je die ene vriend of kennis cadeau moet doen, maar weet je wel dat hij of zij dol is op paarden, lammetjes of kippen? Dan heb je bij deze een perfect cadeau gevonden!

Is een boerderijdier niet het geschikte cadeau? Neem dan gerust een kijkje in een van onze andere categorieën.