Top

Tips voor een kleine woonkamer | Inspiratie

Niet iedereen heeft een grote woonkamer, maar dat betekend niet dat het niet leuk ingericht kan worden. Een kleine woonkamer hoeft er niet chaotisch en opgepropt uit te zien. Heb jij een kleine woonkamer? Lees dan nu de tips hoe je het toch met oneindig veel mogelijkheden leuk kan inrichten. 

Kleur


Als je een kleine woonkamer hebt, is het niet handig om alle muren in felle kleuren te schilderen. De knaltinten zorgen er voor dat de muren op je af komen. Dit betekent natuurlijk niet dat je helemaal geen felle kleuren mag gebruiken, maar zorg voor een lichte basistoon, bijvoorbeeld licht grijs of bruin. Verf bijvoorbeeld een strook op de muur in een opvallendere tint om een bepaald deel van de muur uit te lichten.

Een lichte kleur geeft ook een veel ruimere en frissere look aan de woonkamer. Door bijvoorbeeld in de woonkamer een Stoobz te plaatsen, creëer je een leuke opvallende eye catcher in de woonkamer die net het oppervlakte breekt.

Modern chic


Modern chic is een interieur trend die helemaal hip is. Met deze stijl wordt een woonkamer gecreëerd die klasse uitstraalt. Klassieke meubels in combinatie met moderne varianten zorgen voor frisse classy look. Ook is het leuk om oude meubeltjes een nieuw kleurtje te geven. Hierdoor veranderd de stijl van bijvoorbeeld een kastje en creëer je een hele andere sfeer in de woonkamer.


 Stoobz

Een heel erg leuk en passend item uit onze collectie is het Stoobz beeld. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende felle kleuren en ontwerpen. Super leuk om zo’n kleur accent in jouw woonkamer toe te passen. Dankzij de opvallende kenmerken van dit trendy merk haal je een echte eye catcher in huis.


Na het lezen van deze tips ben je goed voorbereid om je woonkamer helemaal te pimpen. Bekijk ons assortiment om te zien welke eye catcher bij jouw in huis past!