Top

De top 4 van populaire tuinbeelden

Dat tuinbeelden in de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden is geen geheim. Of het nou gaat om een dierenbeeld, een Boeddha of een nostalgisch wit beeld, tuinbeelden zijn hot! Toch zijn er bepaalde beelden die net wat hoger in de rankings staan dan andere. Wil jij weten welke tuinbeelden jij echt in de tuin MOET hebben? Lees dan snel verder wat de meest populaire tuinbeelden van dit moment zijn.

1. Boeddha’s

Met stip op 1 staan de boeddhabeelden. Het is inmiddels bijna normaal geworden om een Boeddha in je huis of tuin te hebben. Op elke verjaardag kun je dan ook makkelijk wegkomen met een leuk beeldje voor geluk. Wil jij er dus helemaal bij horen? Versier dan je tuin met een levensgroot boeddhabeeld. Behalve een mooie decoratie, geef jij buiten een spirituele uitstraling.


2. Tuinkabouters

Deze oude klassieker mag natuurlijk ook niet in dit lijstje ontbreken. Tuinkabouters zijn eigenlijk nooit weggeweest. Toch zien we dat de hedendaagse tuinkabouter er net even iets anders uitziet. In felle kleuren en een trendy design komen de Stoobz kabouters dan ook op een mooie tweede plek. Er zijn twee verschillende varianten. De ene is iets ondeugender dan de ander, dus aan jou de vraag: ben je een daredevil of speel je liever safe?

3. Honden beelden

Een beeld van je trouwe viervoeter is ook een populaire keus. Bovendien jaagt het silhouette van jouw tuinbeeld eventuele indringers zo weg. Het voordeel aan een dierenbeeld van je hond is dat de postbode niks te vrezen heeft. Deze beelden blijven lang mooi en zijn een prachtige aandenken aan jouw favoriete huisdier.

4. Nostalgische marmeren beelden

Het is misschien geen echt marmer, maar deze witte, traditionele beelden behoren ook tot de top van bestsellers. In kinderlijk figuren of als een mythologische god, het kan en mag allemaal. Verfraai dus nu jouw tuin met een prachtig beeld die bovendien ook in de winter heel goed tegen alle weersomstandigheden kan.

Lees ook eens een van onze andere blogs voor meer achtergrond informatie en tips hoe je jouw tuinbeeld schoon houdt!