Top

Kleur je herfst met Stoobz tuinbeelden

Met het weer van de afgelopen dagen lijkt de herfst dichterbij dan ooit. Veel regen en grijze wolken en vooral heel weinig zon. De zomer is voorbij en daar horen ook die bekende nazomerse blues bij. Maar niet getreurd! Want wij geven jouw herfst kleur met de ontzettend leuke collectie Stoobz beelden. De felgekleurde tuinkabouters, spaarvarkens en badeendjes fleuren jou in no time weer op.


Hip, trendy en kleurrijk!


De Stoobz tuinbeelden zijn niet alleen super vrolijk voor buiten, je kunt ze ook heel makkelijk binnen neerzetten. Met het strakke design, behoren deze fancy woonaccessoires tot de populairste tuinbeelden van dit moment. Onder andere bij het SBS6 programma ‘Robs grote tuinverbouwing’ kwamen deze beelden al eens terug. Wees dus helemaal up to date met een beeld uit deze kleurrijke collectie.


Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten Stoobz beelden. We hebben natuurlijk de traditionele tuinkabouter in een vrolijke knalkleur, maar ook de Fuck You kabouter is populair. Hiermee jaag je alles en iedereen die je niet op jouw terrein wilt hebben gemakkelijk weg. Als tuinkabouters niet helemaal jouw ding zijn, kun je ook nog gaan voor een spaarvarken of wat dacht je van een trendy pinguïn? Stuk voor stuk een lust voor het oog.

Hallo Herfst!

Met deze gezellige beelden is het helemaal niet erg dat de regen met bakken uit de lucht komt. Als straks de bladeren van de bomen vallen heb jij deze eye-catchers alvast in de tuin staan en ben je klaar voor die prachtige herfst. Laat je verrassen door deze opmerkelijke tuinbeelden en neem snel een kijkje in onze Stoobz beelden collectie.

Psst, er zijn nog veel meer interessante artikelen op onze blog te vinden!