Top

Kerstboom er uit, beelden er in!

De feestdagen zijn al weer een tijdje voorbij, iedereen is weer gewoon aan het werk en de ook de kerstboom is al weer opgeruimd. Je woonkamer is groot en leeg zonder deze gezellige sfeermaker. Je kunt de traditionele kerstboom natuurlijk vervangen met een plant, maar wat je ook kunt doen is kiezen voor een super leuk beeld! Waarom je juist nu een beeld aan moet schaffen? Dat lees je hieronder.

Beelden maken je huis sfeervol

Of je nou kiest voor een dierenbeeld of een boeddhabeeld, een beeld in je huis brengt sfeer en gezelligheid in huis. Plaats het beeld op een plek die goed zichtbaar is en je hebt een mooie eyecatcher in je woonkamer. Zeker met Boeddha’s brengt zo een beeld een rustgevende uitstraling met zich mee. En dat is meteen een mooi voornemen voor het nieuwe jaar: relax!

Breng een boodschap over

We hebben het eerder al gehad over hoe boeddhabeelden de boodschap rust en ontspanning met zich meebrengen. Maar wist je dat je met een Stoobz beeld ook heel veel kunt zeggen. De ‘Fuck-You’ kabouter heeft een zeer sterke boodschap, maar ook een felgekleurd spaarvarkentje op de kast kan jouw goede voornemen om te sparen goed uitdragen.

Een nieuw huisdier, maar dan anders

Ook met een dierenbeeld in huis kun jij de leegte van de kerstversieringen opvullen. Hoeveel mensen willen wel niet een hond, maar neemt deze niet vanwege tijd gebrek? Met een levensechte namaak-versie voel jij je nooit meer eenzaam en het goede nieuws is dat je deze trouwe viervoeter nooit hoeft uit te laten in de regen!