Top

Hoe Boeddha kan helpen bij het schoonmaken van je huis

In de lente worden we altijd een beetje opruimerig. Het hele huis moet er aan geloven en alles moet anders en helemaal schoon. Ook op spiritueel gebied kan jij je huis schoonmaken. Nu is het zo dat Boeddha je daar ook bij kan helpen. Dit klinkt misschien wat zweverig, maar laat het me uitleggen.

Boeddha en reiniging

Boeddha probeert ultiem geluk te vinden door te mediteren. Deze manier van zelfontdekking reinigt de geest van alledaagse drukte en helpt om de geest leeg te maken en alle hectiek te vergeten. Als je dus vaak mediteert kun je ook in een meditatie oefening je huis ‘schoon’ maken. Een Boeddha kan helpen bij dit meditatie proces.

Positieve energie in huis

Een boeddhabeeld is een teken van positiviteit en veel mensen geloven dan ook dat een boeddha geluk brengt. Daarom is het in huis halen van een boeddhabeeld helemaal niet zo’n slecht idee. Vooral de happy Boeddha is een echte aanrader als je op zoek bent naar meer positieve energie.

Geef een Boeddha cadeau

Heb je ooit zelf een boeddhabeeld gehad of gekocht en ken je iemand die wel een opkikker kan gebruiken? Geef dan je eigen boeddhabeeld weg aan iemand anders. Een boeddha die wordt doorgegeven om zijn geluk te verspreiden brengt extra geluk en zo ruim je meteen je eigen huis op.

Wil je nog meer weten over boeddha’s? Bijvoorbeeld wat nou echt een fabeltje is en wat de waarheid leest dan het artikel 5 feiten en fabels eens. Of bekijk een van de vele andere blogs op onze website.