Top

De beste cadeautips van dit jaar

kerst cadeautips cadeau kado tipsIn veel huizen staat de kerstboom al. Versierd met mooie lampjes en kleurrijke ballen en slingers. Het enige dat nu nog ontbreekt zijn de pakjes onder de boom. Het is altijd weer lastig om een leuk en origineel cadeau te vinden. Natuurlijk kennen we allemaal de hele standaard cadeaus, maar wat is nou echt leuk? Daarom is hier de ultieme beeldenkado cadeautip lijst!

Cadeaus voor haar

Voor vrouwen is het over het algemeen wat makkelijker. De meeste vrouwen houden van een lekker ruikend beautypakket en vinden een tijdschrift ook altijd wel leuk om te lezen. Daarnaast is er nog de (ietwat afgezaagde) cadeaubon voor als je het echt niet weet. Toch zijn er ook heel veel cadeautjes die net wat persoonlijker of origineler zijn dan dat.

- Een dvd van haar lievelingsfilm
- Een pakket van allerlei neerzetdingetjes voor in huis, denk bijvoorbeeld aan: kaarsjes, leuke theebekers, vaasjes, of misschien wel een supermooi boeddhabeeld
- Een dinercheque: neem haar lekker mee uiteten
- Een goed boek van haar favoriete schrijver
- Kaarten voor een concert, musical of toneelstuk
- Een product met een boodschap, een mooie quote die ze pas op facebook had gedeeld af laten drukken op een mok of kussentje is een heel persoonlijk en origineel cadeau
- Een elegant sieraad

Cadeaus voor hem

Voor mannen is het vaak iets lastiger. Vraag je aan een man: ‘wat wil je graag hebben?’ dan komt daar vaak het antwoord ‘maakt me niks uit’ uit. Natuurlijk zijn er ook genoeg mannen die wel blij worden van een leuk tijdschrift of een lekker douchegel pakket. Toch is dit niet het meest originele cadeau. Daarom hier wat tips:

- Een speciaal bierpakket
- Een leuke CD van zijn lievelingsband
- Een gezelschapsspel om te spelen met vrienden en/of familie
- Een shirt met grappige opdruk
- Kaarten voor een voetbalwedstrijd of iets anders leuks om samen te doen
- Uiteraard kan hier ook een goed boek
- Een grappige tuinkabouter of iets anders waar hij de humor wel van in kan zien

Zo zie je maar weer, voor iedereen is er een super leuk en origineel cadeau te vinden als je maar goed genoeg zoekt!