Top

Valentijnsdag cadeau stress? | Het beste Valentijnsdag cadeau


ValentijnshartValentijnsdag staat om de hoek. Nog maar een paar dagen en dan is het zover. Heb je nog geen cadeau voor jouw vriend of vriendin gevonden? Het is ook lastig.. Dat ene perfecte cadeau vinden waar hij of zij veel waarde aan hecht. Een cadeau met een betekenis waar hij of zij nog heel lang naar kan kijken en hierbij aan jou zal denken.

Het klinkt zo simpel, maar als je gaat googlen naar tips en ideeën kom je erachter dat het allemaal toch niet zo eenvoudig is. Een doos chocola of een mooie bos rozen? Cliché, maar sowieso veilig. Helaas is daar de pret al snel vanaf als de doos verlepte rozenbonbons leeg is en de rozen er bij zijn gaan hangen. Het liefst zou je iets blijvends willen geven. Dan kom je al snel uit op “iets met een foto erop”. Ook niet ideaal.. want wil hij of zij ‘s ochtends wel koffie drinken uit een mok waar een foto van jou opstaat die hem of haar aan zit te staren…

Nee, het moet iets zijn waar geen foto op zit, iets wat niet dominant in de weg staat en iets wat de uitstraling versterkt van de ruimte waar het komt te staan. Zo kan hij of zij zelf de waarde er aan hechten en er een mooie herinnering aan hangen. Misschien is dit wel een beeld voor buiten bij de deur van de Jack Russell die zij vroeger had. Of een van de Boeddhabeelden waarbij hij of zij denkt aan jullie eerste vakantie samen, naar India.

Beelden zijn er in alle soorten en maten. Daarom is een beeld cadeau geven uitermate geschikt als Valentijns cadeau. Het maakt het cadeau persoonlijk doordat jullie verhaal eraan vast zit. Een speciale gelegenheid van jullie samen waar hij of zij af en toe aan herinnerd wordt.

Meer tips over tuinbeelden, neem dan een kijkje bij een van de andere artikelen. Kom je er niet uit om het beste beeld voor jouw geliefde uit te kiezen, kies dan voor een cadeaubon, dan kan hij of zij zelf de mooiste blijvende herinnering uitzoeken.