Top

4 redenen waarom je écht een engel in je tuin wilt hebben!

Wist je dat het nog maar zeven weken tot kerst is? Ja, de tijd vliegt! Wat is er leuker dan voor de kerst behalve zo een mooie kerstboom in huis, ook je tuin een beetje in kerstsfeer te laten komen. En dan bedoel ik niet dat je de hele tuin moet versieren met kerstlampjes – wat natuurlijk ook hartstikke veel sfeer geeft -, maar wat dacht je van een mooie engel? Hier zijn 4 redenen waarom je nu een engel in de tuin moet neerzetten!

1. Helemaal kerst

Het verhaal van de engel die op bezoek kwam bij het pasgeboren kind van de heilige maagd Maria kennen we natuurlijk allemaal. Daarom is het extra leuk om speciaal voor die periode een engelbeeld in de tuin te zetten. Versier het beeld met kerstlampjes en je bent buiten helemaal klaar voor de most wonderful time of the year!

2. Een beschermengel als cadeau

Behalve bij kerst zijn engeltjes ook altijd om iemand te beschermen en behoeden voor slechte, negatieve dingen. Daarom is het super leuk om iemand een engel cadeau te doen. Bij wijze van beschermengel bijvoorbeeld. Wij hebben heel veel mooie engelen in onze collectie, dus er zit vast wel iets leuks tussen!

3. Je hebt het hele jaar plezier van dit beeld

Natuurlijk is een engel leuk met kerst, maar je hebt het hele jaar door plezier van dit tuinbeeld. Dankzij de speciale materialen zijn onze beelden vorst- en regenbestendig. Dus zo ziet je tuin er ’s winters én zomers helemaal opgefleurd uit!

4. Creëer een vintage look

Sommige engelen hebben een speciale vintage look waardoor het lijkt of het beeld al honderden jaren oud is. Dit is ideaal als jij je tuin een beetje die brocante vintage look wilt geven. Bovendien zijn deze tuinbeelden er ook nog eens super schattig uit. Eigenlijk kun je er niet om heen: engelen zijn hot!

Toch liever iets anders dan een engel? Bekijk onze vele andere categorieën zoals de Boeddha’s of de dierenbeelden.