Top

3 redenen waarom jij een Boeddhabeeld moet kopen

Tegenwoordig is deze populaire woondecoratie niet meer weg te denken uit het interieur van veel Nederlanders. Overal kom je ze tegen, in tuincentra, meubelwinkels en zelfs in de action. Heb jij al een Boeddhabeeld in huis of twijfel je nog om er eentje te kopen? Lees snel verder voor de drie redenen waarom jij echt een Boeddhabeeld moet kopen. 

1. Geluk booster


Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet staat een Boeddhabeeld bekend voor geluk en voorspoed in het leven. Als je een Boeddhabeeld in huis haalt, krijgt je geluk een kleine boost. Dit betekend niet dat je morgen nog de loterij wint, het zit hem meer in de kleine dingetjes. Wakker worden met een warm zonnetje op je gezicht of vers brood kunnen halen bij de bakker. Hoe dan ook, door een Boeddha in huis te halen, word je geluk geboost.

2. Onmisbare woondeco


Overal zijn ze tegenwoordig te vinden, zelfs bij de action. De Boeddhabeelden zijn echt niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Het is een mooie, decoratieve toevoeging voor jouw huis of tuin. Dankzij de uitgebreide keuze aan verschillende Boeddhabeelden hoef je niet bang te zijn dat de buurvrouw precies hetzelfde beeld koopt. 

3. Voor een ander


Een Boeddhabeeld kopen is natuurlijk heel leuk, maar hoe leuk is het om een Boeddha aan een ander te geven!? Aan iemand die jij een beetje geluk gunt. Sommigen geloven dat je een Boeddhabeeld alleen maar mag krijgen en niet voor jezelf mag kopen, hierdoor zou je zelf meer geluk en voorspoed ervaren. Hoewel niet zeker is of deze mythe ook daadwerkelijk waar is, is het een feit dat je een glimlach op je gezicht krijgt als je de vreugde ziet van iemand die net zo’n mooi cadeau heeft gekregen. 

Hopelijk zijn jou twijfels over het kopen van een Boeddhabeeld nu verdwenen dankzij deze drie redenen en ben je overtuigd om een prachtige exemplaar uit onze collectie te kiezen. Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Lees dan een van de andere blog berichten om nog meer informatie te verzamelen over deze speciale beelden.